Chrisco Vinyllegetøj

Chriscos Vinyllegetøj er den sødeste lyserøde gris med pivelyd.

Hundelegetøjet er sjovt for din hund uanset hvor gammel den er. Pivelyden fanger hurtigt dens opmærksomhed. Din hund vil elske at lege med det og bide i det for at få det til at pive, ligesom den helt sikkert vil elske at ligge og putte med det i kurven. Har du en hvalp, der lige er flyttet fra moderen, kan også finde stor tryghed i at putte med vinyllegetøj, da det kan give den den tryghed, den tidligere har fået fra sine søskende, når de har ligget tæt sammen i kurven.

Legetøjet er solidt, vaskbart og giftfrit og indeholder ikke ftalater. Det er værd at vide, at det ikke ridser ved brug på hårde gulve.

Køb altid legetøj, som passer til hundens størrelse. Hundelegetøj er ikke fordøjeligt og skal fjernes fra hunden, hvis det bides i stykker. Hold din hund under opsyn, når den leger med legetøjet. Alle hunde kan, hvis de virkelig vil, ødelægge ting. Det gælder også hundelegetøj. Derfor skal hunde altid være under opsyn, så du kan fjerne legetøjet fra din hund, hvis den bliver for voldsom eller destruktiv.

Har din hund for vane at bide legetøj i stykker, anbefaler vi i stedet Petstages Orka legetøj, hårdt gummilegetøj eller tyggeting af fordøjeligt oksehud fra Chrisco.

26,00 kr.
  • Vinyllegetøj med pivelyd formet som en sød gris
  • Sjovt at lege med
  • Giver tryghed til især hvalpe
  • Fanger hurtigt din hunds opmærksomhed
  • Ridser ikke ved brug på hårde gulve
  • Rengøres let med varmt vand.

Nej

Nej

Ratings & Reviews

Vær den første til at anmelde dette produkt

© Chrisco a/s - All rights reserved 2017 - CVR-nr.: 64027328 - Sandvadsvej 3 - 4600 Køge.